>   Nieuws   >   Vacature - Timmerman 1

Vacature - Timmerman 1

Voor allround timmerwerkzaamheden in de renovatie en nieuwbouw van villa's zoeken we nog een ervaren vakman!

Wat ga je doen?
Voor zowel renovatie als nieuwbouw projecten in het hogere segment zoeken we een ervaren allround timmerman. Bij alle projecten worden specialisten in hun eigen vakgebied ingezet. Zo werk je samen met vakvolwassen stukadoors, schilders, loodgieters, elektromonteurs, dakdekkers, etc.

Als allround timmerman ben je bij het gehele proces betrokken. Van fundering tot nok voer je de timmerwerkzaamheden uit; lekker afwisselend en mooi werk! Ter aanvulling van de huidige ploeg zoeken we niet alleen iemand met ervaring, maar ook echt met passie voor zijn vak. Iemand die graag met trots terug kijkt op projecten, iemand die graag een stapje extra zet voor de klant en een vakman met oog voor detail.

Verder vragen we van jou:
- een geldig VCA certificaat
- minimaal 5 jaar relevante werkervaring
- goede beheersing van de Nederlandse taal
- goede referenties
- Rijbewijs B

Over ons
Werkwijze Kneppers
Kneppers werkt eerlijk, transparant en flexibel. Naar zowel opdrachtgevers als samenwerkingspartners. Een project wordt als team opgepakt waardoor de kracht van open communicatie en goede samenwerking naar voren komt en resulteert in een goede kwaliteit van werk en uitvoering. Een vast aanspreekpunt, duidelijke plannen, strakke planningen en heldere begrotingen. Kneppers gaat voor een optimaal eindresultaat!

Werkwijze Kneppers
Kneppers bouwt met respect en behoud van het cultureel erfgoed. Wij zijn een gespecialiseerd restauratiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en gericht op restaureren, onderhouden en verbouwen van monumentale (grachten)panden, kerken en musea. Het oogmerk van de activiteiten is het behoud van het culturele erfgoed van Amsterdam en omstreken. Vakkundigheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn centrale doelstellingen die Kneppers bij ieder project maximaal nastreeft.

Van der Vliet Groep
Sinds 2006 is Kneppers onderdeel van de Van der Vliet Groep. Hierdoor kan het als zusteronderneming van MVB Bouw, Timmerfabriek Enderberg en Schildersbedrijf Kneppers floreren als gespecialiseerd restauratiebedrijf. Deze ondernemingen bieden samen een totaalpakket aan specialismen zoals restauratie, utiliteits- en nieuwbouw, onderhoud en meubel- en schilderwerk.

 

Enthousiast geworden van deze vacature, of heb je er nog wat vragen over? Laat het ons hier weten!

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2020-12-17
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
Kneppers
News

Eerlijk en transparant bouwen