>   Nieuws   >   Vacature - Voorman

Vacature - Voorman

Als Voorman zoeken wij een timmerman die zowel projecten in de nieuwbouw als renovatieprojecten kan leiden. Daarnaast ben je gedreven om, samen met je collega’s, een mooi resultaat te behalen. Je bent ‘’handig’’, gemotiveerd en in het bezit van ruime ervaring een goede vakkennis.

Wat ga je doen?
Je bent betrokken bij een project vanaf de start van de fundering tot en met de sleutel overdracht. Bij ons krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid, maar verwachten wij wel eigen initiatief om een project zelfstandig te begeleiden. Een bedrijfsbus behoort tot de mogelijkheden. Wil je meer dan een serie-woningbouw timmerman zijn dan ben je bij ons op het juiste adres!

Ben jij iemand die;

  • zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren
  • geen 9 tot 5 mentaliteit heeft
  • afgeronde bouwopleiding heeft
  • goede communicatieve vaardigheden beheerst
  • in het bezit is van een rijbewijs B (BE is een pre)
  • VCA certificaat heeft
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring heeft
  • goede beheersing van de Nederlandse taal heeft
  • goede referenties heeft

Over ons
Werkwijze Kneppers
Kneppers werkt eerlijk, transparant en flexibel. Naar zowel opdrachtgevers als samenwerkingspartners. Een project wordt als team opgepakt waardoor de kracht van open communicatie en goede samenwerking naar voren komt en resulteert in een goede kwaliteit van werk en uitvoering. Een vast aanspreekpunt, duidelijke plannen, strakke planningen en heldere begrotingen. Kneppers gaat voor een optimaal eindresultaat!

Werkwijze Kneppers
Kneppers bouwt met respect en behoud van het cultureel erfgoed. Wij zijn een gespecialiseerd restauratiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en gericht op restaureren, onderhouden en verbouwen van monumentale (grachten)panden, kerken en musea. Het oogmerk van de activiteiten is het behoud van het culturele erfgoed van Amsterdam en omstreken. Vakkundigheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn centrale doelstellingen die Kneppers bij ieder project maximaal nastreeft.

Van der Vliet Groep
Sinds 2006 is Kneppers onderdeel van de Van der Vliet Groep. Hierdoor kan het als zusteronderneming van MVB Bouw, Timmerfabriek Enderberg en Schildersbedrijf Kneppers floreren als gespecialiseerd restauratiebedrijf. Deze ondernemingen bieden samen een totaalpakket aan specialismen zoals restauratie, utiliteits- en nieuwbouw, onderhoud en meubel- en schilderwerk.

 

Enthousiast geworden van deze vacature, of heb je er nog wat vragen over? Laat het ons hier weten!

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2021-01-14
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
Kneppers
News

Eerlijk en transparant bouwen