>   Nieuws   >   Fantastisch gelegen monumentaal jachthuis krijgt opfrisbeurt door Bouw- en Aannemingsbedrijf Kneppers en Kneppers Schilders.

Fantastisch gelegen monumentaal jachthuis krijgt opfrisbeurt door Bouw- en Aannemingsbedrijf Kneppers en Kneppers Schilders.

In een schitterende bosrijke omgeving staat de nieuwe werkplek van onze collega’s. Een jachthuis uit ongeveer 1840 in neogotische stijl. Voor een particuliere opdrachtgever werken we hier aan een grondige opfrisbeurt van zowel het jachthuis als het jongere bijgebouw (1924).

Het monumentale pand heeft een schitterend uitzicht en wordt gekenmerkt door drie karakteristieke spitsboogvensters. Het object is oorspronkelijk gebouwd als Jagershuis, maar doet inmiddels dienst als woning van de huidige opdrachtgever. Het bijgebouw wat in 1924 is toegevoegd heeft de vorm van een schaapskooi en werd primair vervaardigd als garage. Vandaag de dag is er nog steeds garageruimte, maar bestaat het ook uit een gastenverblijf. 

De objecten waren toe aan een opfrisbeurt. Zowel voor een aantal technische aspecten als voor wat betreft het interieur. Inmiddels is het oude interieur en keuken gedemonteerd. Voor de badkamer is gekozen voor een nieuwe indeling en worden zowel de W- en E-installaties  vernieuwd en gemoderniseerd. Hierna worden deels nieuwe vloeren gelegd en worden de wanden gestuukt zodat deze ‘saus klaar’ en behang klaar kunnen worden opgeleverd. Tenslotte verzorgen onze collega’s van Kneppers Schilders voor het weer fraai afwerken van  de wanden, vloeren, kozijnen en plafonds. Ook in het gastenverblijf is er werk verricht voor een nieuwe badkamer en zijn de planfonds en wanden vernieuwd. Daarnaast werken we hier ook aan nieuw stuuk- en schilderwerk.  

Het is een plezier om in dit project te werken met de vakmensen van Eginstill. Het gebruik van duurzame materialen in combinatie met hun tijdloze ontwerpen past naadloos bij het karakter van het monumentale Jagershuis.

E.e.a. op basis van de ontwerpen van Willemijn de Leeuw Design.

 

          

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2023-01-13
Geschreven door
Birgit Taal-Soethof
Renovatie

Eerlijk en transparant bouwen