>   Nieuws   >   Geslaagde monumentendag Durgerdammerdijk 73

Geslaagde monumentendag Durgerdammerdijk 73

Op 11 en 12 september deed het boetiekhotel mee aan de Open Monumentendag! Tijdens de 35e editie werd er afgeweken van het centrum en lag de focus op de geannexeerde gemeentes. Het thema luidde dan ook: ‘’Buiten Buurten’’. Als een van de 30 monumenten deed Durgerdammerdijk 73 mee en konden geïnteresseerde dit bijzondere gebouw op zijn prachtige locatie bezoeken.

Het weekend was een enorm succes! Beide dagen waren druk bezocht, met ruim 400 mensen die in groepjes van 5 steeds de bouwplaats mochten betreden. Omdat het pand nog steeds is ingesealed konden de bezoekers niet echt naar binnen, maar ze konden wel mee de steigers op en rondom naar binnen kijken, wanneer maak je dat nou mee?! Vele bezoekers die het pand nog van vroeger kenden kwamen met prachtige verhalen en ze vonden het harstikke leuk om het nu terug te zien. Veel waardering en positieve geluiden waren er ook voor de timmerlieden, die er met ziel en zaligheid aan werken, met het oog op het restaureren van dit bijzondere pand en het de aandacht geven dit het verdient.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw pand? Neem dan hier contact met ons op en we plannen vrijblijvend iets met elkaar in.

 


 

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2021-09-13
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
Kneppers
News

Eerlijk en transparant bouwen