>   Nieuws   >   Update: Boetiekhotel Durgerdammerdijk

Update: Boetiekhotel Durgerdammerdijk

We zitten alweer aan het begin van oktober en op dit moment zijn we druk bezig met het demonteren en weer opbouwen van het prachtige boetiekhotel aan de Durgerdammerdijk. Het achterhuis is al helemaal gedemonteerd en zijn we nu weer aan het opbouwen. Een deel van het voorhuis is inmiddels ook gedemonteerd.

Wat betreft het restauratiewerk hebben we al veel historische onderdelen van monumentale waarde kunnen redden. We hebben spanten gerestaureerd en balklagen aangebracht. In de onderstaande foto’s zijn mooie voorbeelden te zien van hoe we het oude en het nieuwe samen laten komen en hoe we zoveel mogelijk proberen te behouden van de oude balken en andere elementen. We kunnen nog steeds heerlijk droog werken, wat een fijn vooruitzicht is, nu de herfst toch echt zijn intrede begint te doen.

Wij als Kneppers zijn bijzonder trots om dit project te mogen uitvoeren en over enkele maanden zal er weer een mooi pand staan aan de Durgerdammerdijk 73, klaar voor de toekomst.

Bekijk hieronder de foto's van de huidige stand van zaken op Durgerdammerdijk 73 gemaakt door Isabel Nabuurs.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw pand? Neem dan hier contact met ons op en we plannen vrijblijvend iets met elkaar in.

 

 

 

 

 

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2021-10-06
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
Kneppers
News

Eerlijk en transparant bouwen