>   Nieuws   >   Update: Durgerdammerdijk

Update: Durgerdammerdijk

De restauratie van het boetiekhotel aan de Durgerdammerdijk in Amsterdam is gestart en inmiddels in volle gang. Dit project is uniek. Niet alleen de plek is prachtig om te werken met uitzicht over het Markermeer, maar ook het restauratie timmerwerk maakt onze medewerkers enthousiast. Op dit moment is het gehele hotel ingepakt als een gigantisch cadeautje. Het gebouw is omgeven door steigers en is ingeseald om bij weer en wind door te kunnen werken.

Een deel van het pand is gestript en er is begonnen met het aanvullen/restaureren van de houten constructie die in zeer slechte staat is. Lange, zware houten balken van diverse afmetingen zullen worden toegepast om het gebouw constructief weer op niveau te brengen waarna de verdere verbouwing kan worden gestart.

De werkzaamheden aan de fundering en kelder zijn afgerond en daarna zullen de oude, bakstenen monumentale muren worden gerestaureerd. Daarnaast zijn we bezig met de restauratie van het dak.

Al met al is het een bijzonder project om te aanschouwen en is het een indrukwekkend gezicht om zo’n grote, witte tent langs het water op de dijk aan het Markermeer te zien.

Bekijk hieronder de foto's van de huidige stand van zaken op Durgerdammerdijk 73, gemaakt door Isabel Nabuurs.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw pand? Neem dan hier contact op met ons en we plannen iets vrijblijvend met elkaar in.

 

 

 

  

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2021-08-05
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
Kneppers
News

Eerlijk en transparant bouwen