>   Nieuws   >   Voortgang bouw aan de Lairessestraat, Amsterdam

Voortgang bouw aan de Lairessestraat, Amsterdam

De verbouwing aan de Lairessestraat vordert gestaag. In dit prachtige pand midden in het Amsterdamse museumkwartier en op het mooiste stuk van De Lairessestraat creëren wij in opdracht van City Development 4 luxe woningen. Naast een zeer ruim drie-laags benedenhuis met een gloed nieuwe kelder en een tuin, leveren we ook drie appartementen met lift op.

Gedeeltelijk naar eigen ontwerp houden wij ons onder andere bezig met het gehele herstel van de fundering van dit oude pand. Daarnaast realiseren we extra woonoppervlak voor de benedenwoning dankzij de toevoeging van een gloednieuwe kelderbak. Aan de achtergevel creëren we een uitbouw en worden alle gevelkozijnen vervangen. Op nadere wensen van de opdrachtgever hebben wij de tekeningen geoptimaliseerd en aangepast voor het gewenste resultaat. Waarna 4 prachtige nieuwe woningen zullen ontstaan in dit mooie oude pand in Amsterdam.

In de huidige fase van het project werken we aan de realisatie van de kelderbak. Ook worden de buitengevel en het casco klaargemaakt voor de verdere afwerking van de woningen.

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van alle schitterende projecten waar we aan mogen werken. 

 

  

Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2020-10-22
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
Kneppers
News

Eerlijk en transparant bouwen