>   Nieuws   >   Winkelverbouwingen Ace & Tate

Winkelverbouwingen Ace & Tate

Bij Kneppers focussen we ons niet alleen maar op restauraties en renovaties in Amsterdam en omstreken. We gaan naar alle uithoeken van het land en ook over de grens houden we ons bezig met bijzondere en mooie projecten. Een bijzondere reeks aan projecten die we al vanaf 2017 mogen uitvoeren zijn de verschillende winkelverbouwingen van het brillenmerk Ace & Tate.

In 2017 openden Ace & Tate hun allereerste winkel. Deze flagship store in Amsterdam aan de Van Woustraat was de eerste van een hele rits aan Ace & Tate winkelverbouwing; en Kneppers heeft er daar vele van mogen doen. Na die eerste winkel in Amsterdam hebben we er nog een paar in onze hoofdstad mogen realiseren. Ook in Maastricht, Den Bosch en Eindhoven heeft Kneppers door de jaren heen Ace & Tate winkels bewerkstelligd. Over de grens hebben we in Antwerpen en Gent de verbouwingen geleid en als kers op de taart ook een prachtige winkel in Kopenhagen.

Werkzaamheden
De projecten van Ace & Tate zijn veelal klussen van 5-8 weken, want daarna moet de winkel open. Wanneer het pand is aangekocht moeten we eigenlijk vanaf nul beginnen. We strippen de hele binnenkant en vanuit niks gaan we alles weer opbouwen. We zijn verantwoordelijk voor het timmerwerk, meubelwerk, schilderwerk en de afbouw. We maken de opticienskamers, de schuifdeuren en de normale deuren. Daarnaast bouwen we ook de pantry’s en installeren we de airco’s. Het zijn omvangrijke projecten, die flexibiliteit en oplossingsgerichtheid vragen. Iets waar we bij Kneppers meer dan genoeg ervaring mee hebben. De winkels zien er vlot uit met uitdagende kleuren, dus een strakke afwerking is van groot belang voor de juiste uitstraling.

Ace & Tate over de grens
Tijdens de projecten in het buitenland is het ook van groot belang dat we flexibel en oplossingsgericht zijn. Vaak zijn er andere regels om ons aan te houden, gebruiken we het liefst materiaal van leveranciers die in de buurt zitten en moeten we bewust zijn van andere keuringen bij elektra en waterinstallaties. Van tevoren zoeken we goed uit wat de lokale rechten en plichten zijn, maar we proberen veelal met vaste werklieden en leveranciers te werken. In Kopenhagen hebben we voor een groot deel met lokale schilders en stukadoors gewerkt! Soms komt het voor dat we niet de juiste mensen voor het project in de buurt kunnen vinden, maar dan nemen we onze eigen onderaannemers mee.

Met de verbouwing die we voor Ace & Tate doen sinds 2017 is het altijd weer bijzonder om te zien wat je in een korte tijd allemaal kan verwezenlijken en we zijn op dit moment alweer bezig met de volgende.

Foto's zijn gemaakt door Wouter van der Sar.

 

 Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw pand? Neem dan hier contact met ons op en we plannen vrijblijvend iets met elkaar in.

 

Amsterdam

Maastricht


Antwerpen
Kopenhagen


Alle nieuwsberichten
Projecten
Contact
Gepubliceerd
2021-10-19
Geschreven door
Birgit Soethof
Bron
Kneppers
News

Eerlijk en transparant bouwen